Restaurant de Pyramide

De plaats voor lekker en betaalbaar eten aan het water

Over ons

 

Sinds April 2017 runnen wij, moeder Boukje van der Veen en zoon Stefan de Jong, het restaurant op Jachthaven de Pyramide. Beide beschikken wij al over de nodige ervaring in de horecabranche. De honours in de keuken worden waargenomen door Boukje van der Veen. Voor in de bediening zwaait Stefan de Jong het scepter.

Boukje werkt al sinds midden jaren 80 in de horeca. Op alle afdelingen heeft zij de nodige ervaring opgedaan in zowel grote als kleine horecabedrijven. De laatste jaren was ze vooral te zien op jachthavens aan het Johan Frisokanaal. Van 2010 tot 2012 runde zij de Sailors Pub in Warns. Daarna van 2013 tot 2016 was zij het gezicht van de Skippers Inn in Stavoren. 

Stefan heeft in 2012 zijn diploma Manager Ondernemer Horeca in Sneek behaald. Daarna heeft hij in diverse horecabedrijven in de Zuidwesthoek van Friesland gewerkt. Na 4 jaar ervaring opdoen wilde hij toch weer verder leren en heeft hij zich ingeschreven op de Hanzehogeschool in Groningen voor de opleiding duale Commerciële Economie.